Bizi takip edin.

İletişim Merkezi

0 (286) 618 10 10
Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sn.Hayati Yazıcı’ya Nazik Ziyaretinden Dolayı Teşekkür Ediyoruz.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sn.Hayati Yazıcı,Ak Parti Çanakkale Milletvekilimiz Sn.Ayhan Gider,Ak Parti Çanakkale İl Başkanımız Sn.Naim MAKAS,İl Kadın Kolları Başkanımız Sn.Özlem Karadayı,İl Gençlik Kolları Başkanımız Sn.Alperen Uysal,İl Yöneticilerimiz ve Beraberindeki Heyeti İlçe Başkanımız Sn.Mehmet Ünsal ,İl Genel Meclis Üyemiz Sn.Murat Yahya Sezgin Belediye Meclis Üyelerimiz Sn.Mehmet Arat,Sn.Mustafa Fakılı,Sn.Özlem Akyüz ve Teşkilatımız ile Birlikte Ağırladık..

Değişen ve Gelişen Peynirin Başkenti Ezinemiz’de Yaptığımız Çalışmalar ile İlgili Sunum Gerçekleştirdik.

Ezine Millet Bahçemiz’de Hemşehrilerimiz İle Biraraya Geldik.

Ardından Çanakkalemize,Bölgemize Hemşehrilerimize İş,Aş Sağlayacak,Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgemizi Ziyaret Ederek

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgemiz Hakkında Müdürümüz Sn.Alper Altınok ve Ekibi Tarafından Bölgenin Faliyetleri,

Çalışmaları Fabrikaların Durumları ile Alakalı Kapsamlı Sunum Gerçekleştirildi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sn.Hayati Yazıcı’ya Ak Parti Çanakkale Milletvekilimiz Sn.Ayhan Gider’e Ak Parti Çanakkale İl Başkanımız Sn.Naim Makas’a,İl Yöneticilerimize

İl Kadın Kolları Başkanımız Sn.Özlem Karadayı

İl Gençlik Kolları Başkanımız Sn.Alperen Uysal’a ve Beraberindeki Heyete Peynirin Başkenti Ezine’mize Yaptıkları Ziyaretler İçin Teşekkür Ediyoruz.

Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğinde Peynirin Başkenti Ezine’miz İçin Hep Birlikte Canla Başla Çalışmaya Devam Edeceğiz..

Haberin Fotoğrafları