KAYMAKAMLIK MAKAMINDAN BİLDİRİLMİŞTİR.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen deprem sonrası genel hayatı olumsuz etkileyen şartların giderilmesi ve afetzede vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının karşılanması için AFAD koordinasyonunda yürütülen çalışmalar kapsamında vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere deprem bölgesine yardım gönderilecektir.

• Nakdi yardımlar bağışçılar tarafından  Afed ve Acil Durum Yönetim Başkanlığına doğrudan gönderilecek olup, nakdi yardım toplanmayacaktır.
  • Kaymakamlığımızca deprem bölgesine battaniye, ısıtıcı, gıda kolisi ve temizlik kolisi gönderilecektir. Gönderilecek ayni yardımlar;

*Ezine İlçe merkezi için Ezine Kaymakamlığı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı koordinesinde Ezine Atatürk Kültür Merkezinde toplanacaktır.

*Geyikli Beldesi için İlçe Jandarma Komutanlığı ve Geyikli Belediye Başkanlığı koordinesinde Geyikli Belediyesinde toplanacaktır.

*Köylerimizde ise İlçe Müftülüğü koordinesinde köylerde bulunan camilerimizde toplanacaktır.

-  Resmi olmayan kurumların yardım toplamasına izin verilmeyecek, ayni yardımlar tek merkez olarak Kaymakamlık üzerinden organize edilecektir.

-  Ezine’miz olarak depremden etkilenen kardeşlerimize destek olmak isteyen vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

DEPREM BÖLGESİ İÇİN AYNİ YARDIM LİSTESİ

1- ISITICI (KATALİTİK:Elektrikli olmayacak)

2- TÜP