Kutlu Doğum Haftası Programı Gerçekleştirildi.

İlçemizde Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem KELEŞ konuşmacı olarak katıldığı bir program düzenlendi.

15/04/2014 Salı günü Belediye Sinema Salonunda gerçekleşen programa İlçe Kaymakamımız Sayın Ali Fuat ATİK, Belediye Başkanımız Sayın Haluk BABAOĞLU, İl Müftüsü İbrahim ÖCÜT, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz KILIÇ, AK Parti İlçe Başkanı Fırat AKGÜN, İlçe Müftüsü Ahmet YAYALALI, Siyasi parti temsilcileri, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeleri, kurum amir ve müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Ardından programın açılış konuşması İlçe Müftüsü Ahmet YAYLALI tarafından yapıldı.

Ezine İmam Hatip Lisesi İlahi Korosunun İlahi Dinletisi ve slayt gösteriminin ardından Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem KELEŞ tarafından “Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet” konulu bir konferans verildi. Konferansta Hz. Muhammed’in hayatından kesitler, Hz. Peygamberin İhlası, Din ve Samimiyet konularda açıklamalarda bulunduğu konferansın sonunda İlçe Kaymakamımız Sayın Ali Fuat ATİK ’in Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem KELEŞ ile İl Müftüsü İbrahim ÖCÜT ’e, İlçe Müftüsü Ahmet YAYALALI ’nında, İlçe Kaymakamız Sayın Ali Fuat ATİK ile Belediye Başkanımız Sayın Haluk BABAOĞLU ’na plaket takdimi ile sona erdi.