HAFTA SONU HAFTA İÇİ DEMEDEN

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgemizin Üretimde Oluşturacağı Artışı’da Göz Önünde Bulundurarak,Peynirimizin Başkenti Ezinemizde,
Çanakkale Valimiz Sn.İlhami AKTAŞ,
Ak Parti Çanakkale Milletvekilimiz Sn.Jülide İSKENDEROĞLU,Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürümüz Sn.Zekeriya DURMUŞ,Ezine Kaymakamımız Sn.Hacı Arslan UZAN,Ak Parti İlçe Başkanımız Sn.Mehmet ÜNSAL,Belediye Meclis Üyelerimiz,İl Genel Meclis Üyemiz Sn.Murat Yahya SEZGİN,Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürümüz Sn.Alper ALTINOK Çanakkale Tarım ve Orman İl Müdürümüz Sn.Erdem KARADAĞ,Çanakkale Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürümüz Sn.Ramazan EREN ile Birlikte Belediyemize Ait Mera Vasfında Bulunan Arazide İncelemelerde Bulunarak Ardından Çanakkalemizin,Ezinemizin ve Bölgemizin Ekonomisine ve İstihdamına Katkı Sağlayacak Yapımı Devam Eden Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgemize Ziyarette Bulunduk.