Gökçebayır ve Yahyaçavuş Köy Hayırları

Köy Hayırları tüm hızıyla devam ediyor. 25/05/2014 Pazar günü Gökçebayır ve Yahyaçavuş Köy Hayırları Yapıldı.

He yıl ilçe genelinde yapılan Köy Hayırları geçtiğimiz hafta sonu Gökçebayı ve Yahyaçavuş Köy Hayırları ile devam etti.

Vatandaşların Köy Hayırlarına yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. Hayırlarda öğle

namazı öncesi camilerde Kur’an-ı Kerim ve Mevlitler okunurken dualar yapıldı.

Vatandaşlara Keşkek, Pilav ve Ayran ikramında bulunuldu.

Hafta sonunda havanımda iyi olması nedeniyle gurbetteki ve köy dışında yaşayan vatandaşlar ile bu köylerde akrabası ve eşi dostu olanları köy hayırlarına yoğun ilgi göstermesine neden oldu.

Köy Hayırlarına Çanakkale AK Parti Millet Vekilimiz Sayın İsmail KAŞDEMİR ve AK PArti İl Başkanı Muzaffer KUTLU başta olmak üzere, Belediye Başkanımız Sayın Haluk BABAOĞLU, AK Parti Ezineİlçe Başkanı Fırat AKGÜN, AK Parti Ezine İl Genel Meclis Üyemiz Bahri UYSAL, Belediye Meclis Üyemiz Sayın Salih ÖZTEN, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı gözlendi.