Geleneksel Köy Hayırları Başladı

Bölgemizde geleneksel hale gelen Köy Hayırları 19/04/2014 Cumartesi günü Arasanlı Köy hayrı ile başladı. Pazar günü ise Sarısöğüt ve Taştepe Köylerinde yapılan hayırlarla devam etti.

Geleneksel Köy Hayırlarında öğle namazı öncesi camilerde Kur’an-ı Kerim okundu, İlçe Müftüsü Ahmet YAYALALI ve din görevlileri tarafından vaazlar verildi.

Sarısöğüt Köyü Muhtarı Nahit MERİÇ, Arasanlı Köyü Muhtarı Şaban ŞEN ve Taştepe Köyü Muhtarı İsmet SÜLÇ, hayırlara gelen misafirlere ve hayırların meydana gelmesinde maddi manevi emeği geçen hayırseverlere teşekkür etti.

Gerçekleşen hayırlara, Ezine Belediye Başkanımız Sayın Haluk BABAOĞLU, AK Parti Ezine İlçe Başkanı Fırat AKGÜN, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Bahri UYSAL, AK Parti İlçe Yöneticileri ile bazı Belediye Meclis Üyeleri, siyasiler, Esnaf Odası Başkanı Mehmet ÖZKAN, Şoförler ve Ot.Od.Bşk. Yılmaz KONCA, Ezine Birlik Minibüsleri Koop. Bşk. Ali SEVİNÇ  ile çok sayıda vatandaş katıldı.