EZİNE CELALETTİN TOPÇU ANADOLU LİSESİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Ezine Celalettin Topçu Anadolu Lisesi, AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Sayın İsmail KAŞDEMİR’in de katılımı ile Açıldı.

Devlet Vatandaş iş birliği ile yapımı tamamlanan Ezine Celalettin Topçu Anadolu Lisesinde açılış töreni 25 Mayıs Pazar günü okul bahçesinde düzenlendi.

Törene AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz İsmail KAŞDEMİR, Çanakkale Vali Yardımcısı Sayın Saim ESKİOĞLU, Ezine Kaymakamımız Sayın Ali Fuat ATİK, 116 Jandarma Er Eğitim Alay Komutanı J.Albay Timuçin ALPER, Ezine Garnizon Komutanı J.Yarbay Tamer BİLACAN, Ezine Belediye Başkanımız Sayın Haluk BABAOĞLU, Ezine Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa PALAZ, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban KARATAŞ, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Muzaffer KUTLU, AK Parti Ezine İlçe Başkanı Fırat AKGÜN ve ilçe yöneticileri, AK Parti Ezine İl Genel Meclis Üyesi Bahri UYSAL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan KARAÖZ, Belediye Meclis Üyelerimiz Ali ALTAN, Salih ÖZTEN, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu başkan ve temsilcileri ile öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Soma’da hayatını kaybeden şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende bir Konuşma yapan Polipa Plastik A.Ş. ve Fetihler Hayır Hizmetleri Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı İsmail VERAL, törene katılan herkese teşekkür etti. İsmail VERAL konuşmasında merhum Celalettin Topçu ‘nun hayatından kesitler anlatarak Vakfın bölgedeki bu güne kadar gerçekleşen çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Konuşmanın ardından başarılı öğrencilere ödülleri verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban KARATAŞ ve Vali Yardımcısı Saim ESKİOĞLU tarafından günün anlam ve önemiyle ilgili birer konuşma yapıldı. Konuşmanın ardından Vali Yardımcısı Saim ESKİOĞLU tarafından hayırsever İş Adamı İsmail VERAL ’a tablo hediye edildi.

AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Sayın İsmail KAŞDEMİR burada yaptığı konuşmada şunları ifade etti. “ Bu gün burada açılışını yaptığımız okulumuz adeta karda açan kardelen çiçeği gibi içimizi ısıttığını ve bizlere moral ve motivasyon kaynağı olduğunu belirtmek istiyorum. Ben başta milli ve manevi değeri çok yüksek olan bu topraklarda bir abide eser olan bu okulun açılmasında maddi ve manevi emeği geçen başta İş Adamı İsmail VERAL’a ve arkadaşları olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyeti kurup bizlere emanet edenlerin göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda bu memleketi hep beraber daha aydınlık daha güzel yarınlara taşıyacağız. İnşallah Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıldönümünde 2023 yılında eğitimde, sağlıkta ulaşımda ve her alanda muasır medeniyet seviyesini yakalamış bir Türkiye hepimizin ortak hedefi olmalıdır.”dedi.

Ardından açılış kurdelesi kesilerek okulun açılışı gerçekleştirildi. Kurdele kesim töreninin ardından okul gezilerek yemek ikramında bulunuldu.