EZİNE BELEDİYESİ S PLAKA TAHSİSİ YAPILANLAR HAKKINDA DUYURU

-S plaka tahsisi için başvuran işletmelerin plaka tahsis belgeleri hazırlanmış olup 25.12.2020 tarihinden itibaren belediyemizden alarak noterden plakalarını tescil ettirmeleri gerekmektedir.

-Tahsis sonrası tüm işletmelerin belediyemize başvurarak servis çalışma izin ve güzergah belgeleri için başvurmaları gerekmektedir.

- Personel Servis Araçları yönetmeliğinde belirtilen araçların hepsi tek tip ve beyaz olmak zorundadır. Ayrıca Personel Servis Araçları Sarı Kuşaklı, İşçi ve Okul Servis Araçları da Kırmızı Kuşaklı, diğer araçlar yeşil kuşaklı olacak ve belediye logosu bulundurmak zorundadır.

-Tahsis yapılanların dışında 30.01.2021 tarihinden itibaren şehir içinde s plaka kullanılmayan ve yukarıda belirtilen servis çalışma izni ve güzergah belgesi bulunmayan işletmelerin tespitinde trafik zabıta ve emniyet personelleri denetim yaparak cezai işlem uygulanacaktır. İşletmelerin mağdur olmamaları için resmi işlemler için belediyemize başvurması gereklidir.

-S plaka almayıp başvuru yapmak isteyenlerde 30.01.2021 tarihine kadar belediyemize dilekçe ile başvurabilir başvuru talebine göre 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihaleye çıkılacaktır.