23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

23 Nisan 2014 Çarşamba günü Saat 09 :30'da Atatürk Anıtı ve Parkında Çelenk Sunumu ile başlayan törenler, Saygı Duruşu ve Şanlı Bayrağımızın Cevatpaşa Orta Okulu öğrencileri tarafından göndere çekilerek, İstiklal Marşımızın okunması ile noktalandı.

İlçemizdeki Tüm ilk ve Orta Okullarda gerçekleştirilecek kutlama etkinliklerine istinaden İlçe Protokol heyetinin katıldığı, Yahyaçavuş İlk ve Orta Okulu bahçesindeki tören etkinlikleri saat 10:15’den itibaren, Saygı duruşu ve Şanlı Bayrağımızın Yahyaçavuş İlköğretim Okulundan bir öğrenci tarafından göndere çekilerek, İstiklal Marşının okunması ile başladı.

İlçe Kaymakamız Sayın Ali Fuat ATİK, Garnizon Komutanımız J. Yarbay Tamer BİLACAN ve Belediye Başkanımız Sayın Haluk BABOĞLU önderliğinde,  birçok Daire Amirlerinin, öğrencilerin ve velilerin katılımıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramlarını kutlamaları gerçekleştirildi.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma, Yahyaçavuş Okul Müdürü Şinasi KAYMAK tarafından yapıldı. Yahyaçavuş İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından şiirlerin okunması okunması, Cumhuriyet Anaokulu Öğrencilerinin gösterileri, 1., 2., 3., 4. Sınıftaki öğrenciler tarafından sahnelenen müzikli dans gösterisi, koro şarkıları, kolbası gösterisi ve Okulun halk oyunları ekiplerince sergilenen Halk Oyunları gösterisi gerçekleştirildi.

Düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere İlçe Kaymakamız Sayın Ali Fuat ATİK, Garnizon Komutanımız J. Yarbay Tamer BİLACAN ve Belediye Başkanımız Sayın Haluk BABOĞLU tarafından ödüllerinin verilmesinin ardından, Yahyaçavuş Okulu bahçesindeki törenler sona erdi.