2020 yılı Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

2020 yılı Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Belediye Meclisimizin 2020 yılı Temmuz Ayı Olağan Toplantısı 02/07/2020 Perşembe günü saat 10:00'de Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi. Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda aşağıda belirtilen gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanıldı. Belediye Başkan Vekili Sayın Mustafa FAKILI Başkanlığında yapılan toplantıya Meclis Üyelerimiz , Ümit ŞEN, Metin KÖSE, Kürşad AKA, Özlem AKYÜZ, Mehmet ARAT, Ayça KAHRIMAN, Erhan ERKUL, Rasim AKTÜRK katılmışlardır. Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda aşağıda belirtilen gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanıldı.

2020 YILI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

1)İlçemiz Seferşah mahallesinde tapunun 21 nolu adası için hazırlanan imar planı değişikliğinin görüşülmesi.

2)İlçemiz Seferşah mahallesinde tapunun 228-229 nolu adaları ile ilgili hazırlanan imar planı değişikliğinin görüşülmesi.

3)İlçemiz Cumhuriyet mahallesinde tapunun 114-115 nolu adaları ile ilgili hazırlanan imar planı değişikliğinin görüşülmesi.

4)İlçemiz Seferşah mahallesinde tapunun 300 nolu adası ile ilgili hazırlanan imar planı değişikliğinin görüşülmesi.

5)İlçemiz Danişment mahallesinde tapunun 221 ada 90 parsel nosunda kayıtlı taşınmaz ile ilgili hazırlanan imar planı değişikliğinin görüşülmesi.

6)İlçemiz Cumhuriyet mahallesinde tapunun 282 nolu adası ile ilgili hazırlanan imar planı değişikliğinin görüşülmesi.

7)İlçemiz Seferşah mahallesinde tapunun 271 ada 1 parsel nosunda kayıtlı taşınmaz ile ilgili talep edilen imar planı değişikliğinin görüşülmesi.

8)S.S. Ezine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin imar durum harçları talebiyle ilgili 24/06/2020 tarihli talep dilekçesinin görüşülmesi.

9)Belediyemizden talep edilen iş bitirme belgesi için alınacak harcın belirlenmesinin görüşülmesi.