2020 yılı Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

2020 yılı Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Belediye Meclisimizin 2020 yılı Eylül Ayı Olağan Toplantısı 03/09/2020 Perşembe günü saat 10:00'de Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi. Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda aşağıda belirtilen gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanıldı. Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet ARAT Başkanlığında yapılan toplantıya Meclis Üyelerimiz , Ümit ŞEN, Metin KÖSE, Kürşad AKA, Özlem AKYÜZ, Mustafa FAKILI, Ayça KAHRIMAN,Mustafa Selim DEDEOĞLU,Mustafa EMEL,Mehmet Erhan ERKUL, Rasim AKTÜRK katılmışlardır. Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda aşağıda belirtilen gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanıldı.

2020 YILI EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ
1) İlçemiz Seferşah Mahallesinde tapunun 2 nolu adası ile ilgili imar planı değişikliği hususunun görüşülmesi.
2) Mülkiyeti belediyemize ait İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi Erenler Altı Mevkii 123 ada 44 parsel üzerinde bulunan piknik ve mesire alanının isminin belirlenmesinin görüşülmesi.
3) Mülkiyeti belediyemize ait İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi Erenler Altı Mevkii 123 ada 72 parsel üzerinde bulunan sosyal tesisin isminin belirlenmesinin görüşülmesi.
4) Mülkiyeti belediyemize ait Camikebir Mahallesi Kırmızıgül Sokak No:2, 281 ada 1 parsel üzerinde yapımına başlanılan kreş ve gündüz bakım evi isminin belirlenmesinin görüşülmesi.
5) Ezine Belediyesi 22 Eylül Destek Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bünyesinde kullanılmak üzere her türlü taşıt alımı için belediye encümenine yetki verilmesi hususunun görüşülmesi.
6) İlçemiz Sarısöğüt Mahallesinin 2020 yılı su ücret tarifesinin belirlenmesinin görüşülmesi.
7) Servis Araçları Yönetmeliğinin yeniden düzenlenmesinin görüşülmesi.
8) İlçemiz merkez mahalleleri, cadde ve sokaklarına cephe olan İşyerlerinin Açık Alan Kullanımlarının Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin görüşülmesi.
9) Ezine Küçük Sanayi Sitesine yapılacak olan 192 adet işyerinin belirlenmiş olan inşaat ruhsat harcı tutarının düşürülerek yeniden değerlendirilmesinin görüşülmesi.
10) İlçemiz Camikebir Mahallesi 83 ada için hazırlanan plan tadilatının görüşülmesi.